MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Skyddsväst

Skyddsväst

Vår toppmoderna skyddsväst består av flera styva plastplattor i ett flexibelt överdrag. Skyddsvästen är fullt ventilerad för att förhindra ansamling av kroppsvärme.

Read More

Stridsdräkt

Ett av våra unika plagg är den svarta stridsdräkten i full längd – komplett med vadderad skyddskrage – utformad för både komfort och säkerhet.

Read More

Gevär

Alla våra paintballcenter lagerför Tippman 98 Sub maskingevär. Tippmann 98 är ett snabbskjutande, halvautomatiskt gevär som ger spelare på alla nivåer seriös precision och skjutkraft.

Read More

Skyddsglasögon

Dessa toppmoderna US spec, skyddsglasögon med heltäckande huvudskydd, ser till att hela ditt ansikte och ditt huvud är helt skyddat från paintballträffarna, så att du kan njuta av din dag bekvämare och säkrare än tidigare.

Read More

Stridspaket

2När du är i stridens hetta är det sista du behöver en brist på paintbollar. Därför ger alla våra center dig ett höftmonterat stridspaket som standard, som tillåter dig att ta ytterligare 400 paintbollar med dig.

Read More

Vadderad krage

Vadderade kragar är standard i våra stridsdräkter. Det betyder att inga bollar kan komma mellan huvudet och bröstet. Ett komplement till våra toppmoderna skyddsvästar och US spec skyddsglasögon bidrar dessa vadderade kragar till ett lagar av skydd på slagfältet.

Read More

    Lastest Blog

      Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).