Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
paintball-games

FAQs

This post is also available in: Engelska

Q: Kommer mitt barn att spela med vuxna? Read answer

Där det är möjligt kommer vi sätta ihop din grupp med spelare i samma ålder. Men det finns ofta grupper i blandade åldrar, med föräldrar som vill spela med sina barn eller äldre syskon som vill vara med.

This post is also available in: Engelska

Q: Vad behöver jag ta med mig? Read answer

Spelarna bör ha på sig gamla, bekväma kläder och eventuellt ett ombyte för efter spelet. Vi rekommenderar starkt stövlar med stöd för vristen och grova sulor/gummisulor – det kan vara lite halt i skogen! Vissa spelare väljer även att använda gummistövlar om det är lerigt under vinterhalvåret – det är upp till var och en att bestämma om de vill välja ett vattentätt alternativ istället för säkerheten med stöd för vristen. Paintballhandskar kan köpas på centret alternativt kan man ta med sina egna. Du kan också ta med lite pengar för att köpa fler paintbollar (vi accepterar kontanter och kredit/betalkort med PIN-kod).

This post is also available in: Engelska

Q: Kan jag ta med min egen paintballutrustning? Read answer

Du kan ta med vissa delar av din egen utrustning till centret, men det är alltid upp till centerföreståndarens bedömning om du kan använda det. Du kan ta med dina egna glasögon, under förutsättning att de är avsedda för paintballspel och inte har modifierats på något sätt. Du kan ta med ditt eget paintballgevär, men du kan enbart använda det om du har arrangerat ett privat spel och endast om det kan fungera med en gasbehållare från Stockholm Paintball. Centerföreståndaren avgör om du får använda det, geväret kommer även att utsättas för ett kronograftest. Vi tillåter INTE kunders egna gasbehållare på något av våra paintballcentrar.

This post is also available in: Engelska

Q: Kan jag ta med mina egna paintbollar? Read answer

Av hälso- och säkerhetsskäl, och för att upprätthålla en konsekvent säkerhetsstandard på alla centrar kan du enbart använda bollar som tillhandahålls av Stockholm Paintball för ditt evenemang.

This post is also available in: Engelska

Q: Hur många paintbollar behöver jag? Read answer

Det finns inget sätt att veta hur många paintbollar varje individ använder, det beror på hur skjutglad du är! Det är helt och hållet upp till var och en hur många paintbollar de vill använda. Den genomsnittliga användningen i hela företaget (av barn och vuxna) är 400-500 paintbollar per person och dag. Du kan köpa paintbollar på centret hela dagen, under pauserna mellan spelen.

This post is also available in: Engelska

Q: Hur kan jag köpa ytterligare saker under dagen? Read answer

Ytterligare saker som paintbollar, lunch, handskar och paintballgranater, (för spelare över 18 år), kan köpas från baslägerbutiken med kontanter eller kort (endast PIN). Vänligen observera att vi inte accepterar betalning med check.

This post is also available in: Engelska

Q: Är paintball lämpligt för barn? Read answer

Vi anser att paintball är säkert för barn, men i slutändan är det föräldrarna som måste läsa på om paintball och själva avgöra om deras barn är härdiga och mogna nog för att delta. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en ”Information till föräldrar”-guide, som kan ingå i ditt informationspaket eller beställas från vår vänliga personal genom att ringa 0844 683 759. Se även: Vanliga frågor angående “minimiålder” nedan för mer information.

This post is also available in: Engelska

Q: Vad är minimiåldern? Read answer

Minimiåldern är 10 år. Utrustningen och nivån av tillsyn hos Stockholm Paintball gör paintball säkert för spelare i alla åldrar – så det är ingen “fara” som avgör vår åldersgräns – snarare det faktum att utrustningen är ganska tung och kan vara avskräckande för mycket små barn. En del 10-åringar kanske också tycker det är lite för mycket, så om du är osäker kan du förboka en rundtur på ett av våra center under en helg och se själv – centerföreståndaren ordnar gärna detta för dig. Våra försäkringar är inte åldersbegränsade – individer i alla åldrar är fullt försäkrade. Tala med en av våra evenemangssamordnare för mer information.

This post is also available in: Engelska

Q: Vilken mat och dryck finns på centret? Read answer

Gratis te och kaffe finns under hela dagen på båda våra Stockholm Paintballcentrar. På Norra Stockholm Paintballcenter kan vi erbjuda varma och kalla alternativ till lunch: Antingen en 33cm pizza eller sallad. Priserna för dessa luncher varierar mellan 90 kronor per person för sallad och 105 kronor per person för pizza, och det finns både köttalternativ och vegetariska alternativ. På Södra Stockholms Paintballcenter kan vi erbjuda en varm lunch för 100 kronor per person.

Lunch kan också läggas till i alla våra barnpaket till ett rabatterat pris när du bokar, vänligen nämn detta när du bokar för mer information. Om ni inte har beställt lunch när ni bokat så kommer alla spelare kunna bestämma sig innan klockan 11.30 på speldagen för om de vill ha lunch – detta är så att kockarna har tid att förbereda och leverera sina verk. Det finns också en kiosk på båda centrar där du kan köpa nudlar, choklad, drickor, chips med mera.

This post is also available in: Engelska

Q: Kan vi ta med alkohol till centret? Read answer

Alkohol är inte tillåtet på våra paintballcentrar. Alla spelare som är alkoholpåverkade kommer att uteslutas ur spelet och uppmanas att lämna centret.

This post is also available in: Engelska

Q: Vilka dagar har ni öppet? Read answer

Våra centrar är öppna nästan 365 dagar per år. Vi rekommenderar starkt att du bokar det datum du önskar komma i god tid för att undvika besvikelse. Kontrollera tillgänglighet genom att kontakta en av våra vänliga evenemangssamordnare på 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Q: Vad händer under dagen? Read answer

Vid ankomst välkomnas du av vår vänliga personal som kommer att checka in dig. När du är klar med ditt registreringsformulär kommer du att ges all utrusning som behövs och delta i en obligatorisk säkerhetsgenomgång. Sedan börjar striderna! Du kommer att spela 12-14 olika spel under en heldag, med korta fikapauser för att ladda bollar och diskutera taktik!

This post is also available in: Engelska

Q: Måste jag fylla i ett registreringsformulär? Read answer

Alla spelare måste fylla i ett registreringsformulär innan de kan börja spela. Spelare under 16 år måste ha sina formulär underskrivna av en vuxen; vi föreslår att du skickar ut dessa med dina inbjudningar. De andra föräldrarna ska returnera sina ifyllda registreringsformulär till dig att ta med till paintballcentret på dagen för evenemanget. Formuläret för föräldrasamtycke hittar du på vår sida med nedladdningar.

This post is also available in: Engelska

Q: Hur många spelare behöver jag ta med? Read answer

Det finns inget lägsta eller högsta antal spelare som krävs; alla gruppstorlekar är okej (även om vi kan kräva en minimiköpsnivå för att öppna ett center för ett spel mitt i veckan). Du kommer att få sällskap av andra spelare för att bilda ett lag. För att ha ett privat paintballspel mot medlemmar i din egen grupp, måste du ta med dig minst 40 spelare eller betala en extra avgift.

This post is also available in: Engelska

Q: Kan jag reservera ett datum även om jag är osäker på hur många spelare jag har? Read answer

Du kan boka nu för de spelare du har bekräftade och därmed försäkra att ni får ert önskade speldatum. Du kan sedan lägga till spelare till din paintballbokning tills några dagar innan ditt event.

This post is also available in: Engelska

Q: Vad gör jag om jag kör vilse för att hitta centret? Read answer

För att undvika att köra vilse rekommenderar vi att du ser till att alla förare i gruppen skriver ut köranvisningen från webbsidan och ta med denna. Våra anvisningar är enbart för vägledning, vi rekommenderar att ni använder kartor eller en GPS för mer exakt beskrivning. Om du har problem med att hitta centret, ring oss på 0844 683 759 och någon i vår vänliga personal kommer hjälpa dig hitta centret. Observera att vår personal kanske inte är medvetna om specifika händelser i området, som avstängda vägar och vägarbeten. Vi kommer dock att kunna sätta dig i kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare.

This post is also available in: Engelska

Q: Vad händer om det regnar? Read answer

Paintballspelet startar i alla väder. Alla spelzoner är baserade utomhus i skogsområden, så vi rekommenderar att du tar med regnkläder och kraftiga skor med stöd för vristen och kraftiga sulor. Vissa spelare väljer bekvämligheten av gummistövlar framför säkerheten med skor som har stöd för vristen och det är klokt att ta med ett extra par skor att gå hem i. Det finns skyddade områden och skåp finns att hyra i baslägret där du kan ha din utrustning mellan spelen. Spelare kan också välja att ha ett tunt vattentätt lager av kläder under stridsdräkten vi tillhandahåller för dagen.

This post is also available in: Engelska

Q: Hur många spel kan vi spela? Read answer

Ett heldagsspel är från kl 09:15 till ungefär kl 16:00 på eftermiddagen. Vi rekommenderar att spelarna kommer kl 09:00.

This post is also available in: Engelska

Q: Vad händer om en spelare inte kommer och jag redan har betalt för dem? Read answer

Betalningar återbetalas inte och kan inte överlåtas. Men krediter kan balanseras i ny räkning och användas vid framtida paintballbokningar.

This post is also available in: Engelska

Q: Kan jag använda en spelares paintbollar om han inte kommer och jag redan har betalat för dem? Read answer

Tyvärr inte. Om någon inte kommer till evenemanget på det datum du har bokat, kommer betalningen och paintbollarna för den personen vara förverkade den dagen. Betalningar återbetalas inte och kan inte överlåtas, men krediter kan balanseras i ny räkning och användas vid framtida paintballbokningar.

This post is also available in: Engelska

Q: Hur bokar jag en paintballdag? Read answer

Att boka kan inte vara enklare! Allt du behöver göra är att ringa oss på 0844 683 759 (dygnet runt, hela veckan) och prata med en av våra vänliga evenemangssamordnare och kontrollera tillgänglighet och boka ditt evenemang. Du kan också fylla i bokningsformuläret nedan eller skicka oss ett e-post och vi kommer att ringa tillbaka vid en lämplig tidpunkt. Alternativt kan du komma in på det närmaste centret och tala med centerföreståndaren. OBS: det är viktigt att du ringer i förväg och bokar en tid för besök på det center du föredrar. Om du har några problem eller ytterligare frågor – var vänlig ring 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

T&C – SE

OBS! Alla angivna priser får en service avgift på 6.99% och innebär att din bokning kan ändras till ett annat datum om du vill (beroende på tillgänglighet), att krediter kommer att ges för spelare som inte kan komma till evenemanget och att dessa spelare kan delta i ett spel på ett datum som du väljer i framtiden utan ytterligare betalning (återigen, beroende på tillgänglighet).

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).