Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
paintball-enemy-at-the-gates

Fienden vid porten

Fienden vid porten

Medan storkriget hägrar möts Sovjet och kommenderingstyrkorna för att ta kontrollen över det strategiskt viktiga landområdet runt Stalingrad. Sovjetstyrkorna är medvetna om att om de inte förstör den huvudsakliga bunkern vid Spetsnaz Intel kommer deras krigsansträngningar att vara kritiskt hindrade.För att lyckas förstöra bunkern måste Sovjetstyrkorna strida för kontroll över broarna, kriga vidare genom fiendelinjen och placera sprängämnen i bunkern.Detta är ett actionspäckat spel med massor av barrikader för att ge skydd för strategiskt skjutande, vilket innebär att färg flyger överallt! När spelet väl börjat måste du använda eldkraft för att avancera genom fältet, vilket ger dig ett övertag med kontroll över mera markområde.

Se våra spelzoner i strid nedan

 • Kännetecken för "Enemy at the Gates"

  • Starkt skyddad by
  • Ingenmansland
  • Tre verkliga stridsvagnar
  • Skyddsbarrikader
 • Bildgalleri Fienden vid porten

 • Taktik "Enemy at the Gates"

  • Placera sprängämnen vid kommenderingsposten för att vinna
  • Lägg rökridå för att förflytta dig säkert
  • Använd barrikader för skydd

DELTA FORCE PAINTBALL STOCKHOLM SPELZONER

Paintball Stockholms fantastiska filmkuliss-spelzoner har baserats på några av världens mest legendariska filmer, populära tv serier och hissnande platser. Med rekvisita köpt direkt från Hollywoods filmkulisser, (som Tom Cruise megahit Edge of Tomorrow och James Bond-rullen Casino Royale), våra episka scenerier är en perfekt bakgrund för en oförglömlig paintballupplevelse.

FEMSTJÄRNIG ANLÄGGNING

Paintball Stockholm är också glada att kunna erbjuda toppmodern paintballutrustning och femstjärnig hälso- och säkerhetsbetyg. Oavsett om du ska ordna en svensexa eller möhippa, ett barnkalas eller bara kommer in för en dag av adrenalinstinn underhållning, är Paintball Stockholm glada att tillgodose alla tillfällen. Vi ordnar även din lunch om du säger till i förvägen! A-kändisar som Wayne Rooney, Lewis Hamilton och Elle MacPherson har besökt våra paintballcentrar under årens lopp. Varför inte bli nästa VIP genom våra dörrar?

KONTAKTA OSS DYGNET RUNT

Redo för att börja ditt paintballäventyr? Varför inte ringa en av våra vänliga eventkoordinatorer på 0844 683 759? Vi har öppet dygnet runt, alla dagar. Du kan också besöka vår paintballbokningssida eller begära återuppringning.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).