Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
paintball chemical alley

Speedballarena

Speedballarena

Speedballarenan är den moderna motsvarigheten till gladiatorarenorna under romartiden. På arenorna skulle män och djur strida mot varandra, till glädje för den skränande folkmassan av blodtörstiga åskådare. Det var ganska tunga grejer.Idag, kämpar två lag mot varandra i Speedballarenan. Lagen är åtskilda med rader av ståltunnor, noga placerade för att säkerställa att ingen "säker plats" förblir det särskilt länge. I det här spelet tas inga fångar, inga andra chanser ges och det finns inget utrymme för misstag. Målet med speletär total förintelse!Om du undrar varför de kallar det "Speedball", kommer du inte undra länge. Låtoss bara säga, när spelet börjar kommer paintbollar att flyga och du kan definitivt höra dem. Detta är intensiv paintball, så som det var tänkt att spelas.Vår Speedballarena har definitivt kulor, men den verkliga frågan är, har du?

KOLLA IN VÅRA SPELZONER NEDAN!

 • SPEEDBALL ARENA FUNKTIONER

  • Gladiatorliknande arena
  • Kraftigt bevakad bränsledepå
  • Strategiskt placerade ståltunnor
  • Stora öppna områden
 • Bildgalleri Speedballarena

 • Strategi för Speedballarena

  • Förinta det andra laget för att vinna!
  • Håll dig i rörelse
  • Skjut för att täcka lagkamraterna.

DELTA FORCE PAINTBALL STOCKHOLM SPELZONER

Paintball Stockholms fantastiska film set spelzoner har baserats på några av världens mest legendariska filmer, populära tv serier och hissnande platser. Med rekvisita köpt direkt från Hollywoods film sets (som Tom Cruises blockbuster Edge of Tomorrow och James Bond hitten Casino Royale), våra episka scenerier är perfekt bakgrund för en oförglömlig paintball upplevelse.

FEMSTJÄRNIG ANLÄGGNING

Paintball Stockholm är också glada för att kunna erbjuda toppmodern paintball utrustning och femstjärnig hälso- och säkerhetsrekord. Oavsett om du ska ordna en svensexa eller möhippa, ett barnkalas eller bara kommer in för en dag av adrenalinstinn underhållning, är Paintball Stockholm glada att tillgodose alla tillfällen. Vi ordnar även din lunch om du säger till i förvägen! A-liste kändisar som Wayne Rooney, Lewis Hamilton och Elle MacPherson har besökt våra paintball centra under årens lopp. Varför inte bli nästa VIP genom våra dörrar?

KONTAKTA OSS DYGNET RUNT

Redo för att börja ditt paintball äventyr? Varför inte ringa en av våra vänliga event koordinatorer på 0844 683 759? Vi har öppet dygnet runt, alla dagar. Du kan också besöka vår paintball bokningssida sida eller begära återuppringning.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).