Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

här Halloween!

Skrik den här Halloween!

Skaffa dig en hårhöjande paintball-upplevelse här Halloween på Delta Force Paintball Stockholm. Vårt urval av rygg-resande spelzoner i både Norra Stockholm Paintball-center och Södra Stockholm Paintball-center kommer att ha dig fast. Vårt skrämmande Zombies'Crypt-missionsscenario kommer att få gäster att dyka djupt in i fiendens territorium i sökandet efter den Heliga boken som döljs i zombiehålan. Den mörka och farliga Haunted kyrkogården får du förlita dig på varje uns av mod att överleva när du täcker bakom vittrade gravstenar och allt annat som kommer att hålla dig oskadd. Ta dig tid och gå långsamt fram genom kyrkogården, men håll koll på allt som lurar i skuggorna.

Båda spelzonerna erbjuder den perfekta kostym-möjligheten så varför inte vrida på spänningen ännu mer genom att sporta din bästa zombie- eller vampyr-outfit? Både blodtörsta kostymer är ett klassiskt tillägg till de redan skrämmande spelzonerna. Men, vem sa att Halloween måste vara läskig? Du kanske vill byta och klä dig som en riddare när du tar ansvaret i Viking Invasion och stormar slottet. Kanske vill du lägga till lite swagger till slagfältet? Varför klä inte upp som en pistol-slingande cowboy och storma Wild West Village på jakt efter Gold Bullion i Gold Rush-spelzonen.

Kläder gör ett uttalande, kostymer berättar en historia. Vad kommer din att vara? Få ut det mesta av din paintball-dag över Halloween och ordna en minnesvärd paintball-fest med en twist. Våra heldagsevenemang är ett bra sätt att fira med vänner och familj och hålls på båda paintballcenter i Stockholm. Vad kan vara ett bättre sätt att knyta med dina kompisar över Halloween än beväpnad till tänderna med vår topp av sortimentet paintball utrustning som din avvärja fiendens attack!

Säkra ditt Halloween-evenemang genom att kontakta en trevlig personal på 0844 683 759. Våra telefonlinjer är öppna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för din bekvämlighet, alternativt kan du boka online.

 • Adults – SE

  Vuxen

  Adult Paintball Stockholm

  Roliga dagar utomhus med svensexor och möhippor. De allra bästa födelsedagarna.Mer
 • Team Building – SE

  Team Building

  Team Building Paintball Stockholm

  Företags representation eller team building evenemang för bara dig och dina anställda.Mer
 • Kids Parties – SE

  BARNKALAS

  Kids Paintball Parties

  Bytut videospel mot live aktion! Perfekt för barnkalas och andra tillfällen.Mer
adult paintball

The Amazing

Command Post/
Game Zones

Learn More

Kommer mitt barn att spela med vuxna?

Där det är möjligt kommer vi sätta ihop din grupp med spelare i samma ålder. Med det finns ofta grupper i blandade åldrar, med föräldrar som vill spela med sina barn eller äldre syskon som vill vara med.

This post is also available in: Engelska

Vad behöver jag ta med mig?

Spelarna bör ha på sig gamla, bekväma kläder och möjligtvis ett ombyte för efter spelet. Vi rekommenderar starkt stövlar med stöd för vristen och grova sulor/gummisulor – det kan vara lite halt i skogen! Vissa spelare väljer även att använda gummistövlar om det är lerigt under vinterhalvåret – det är upp till var och en att bestämma om de vill välja ett vattentätt alternativ istället för säkerheten med stöd för vristen. Paintballhandskar kan köpas på centret alternativt kan man ta med sina egna. Du kan också ta med lite pengar för att köpa fler paintbollar (vi accepterar kontanter och kredit/betalkort med PIN kod).

This post is also available in: Engelska

Kan jag ta med mina egna paintbollar?

Av hälso- och säkerhetsskäl, och för att upprätthålla en konsekvent säkerhetsstandard på alla center kan du enbart använda bollar som tillhandahålls av Stockholm Paintball för ditt evenemang.

This post is also available in: Engelska

Är paintball lämpligt för barn?

Vi anser att paintball är säkert för barn, men i slutändan är det föräldrarna som måste läsa på om paintball och själva avgöra om deras barn är härdiga och mogna nog för att delta. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en ”Information till föräldrar”-guide, som kan ingå i ditt informationspaket eller beställas från vår vänliga personal genom att ringa 0844 683 759. Se även Vanliga frågor angående “minimiålder” nedan för mer information.

This post is also available in: Engelska

Vilka dagar har ni öppet?

Våra center är öppna nästan 365 dagar per år. Vi rekommenderar starkt att du bokar det datum du önskar komma i god tid för att undvika besvikelse. Kontrollera tillgänglighet genom att kontakta en av våra vänliga evenemangsamordnare på 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Vad händer under dagen?

Vid ankomst välkomnas du av vår vänliga personal som kommer att checka in dig. När du är klar med ditt registreringsformulär kommer du att ges all utrusning som behövs och delta i en obligatorisk säkerhetsgenomgång. Sedan börjar striderna! Du kommer att spela 12-14 olika spel under en heldag, med korta fikapauser för att ladda bollar och diskutera taktik!

This post is also available in: Engelska

Måste jag fylla i ett registreringsformulär?

Alla spelare måste fylla i ett registreringsformulär innan de kan börja spela. Spelare under 16 år måste ha sina formulär underskrivna av en vuxen; vi föreslår att du skickar ut dessa med dina inbjudningar. De andra föräldrarna ska returnera sina ifyllda registreringsformulär till dig att ta med till paintballcentret på dagen för evenemanget. Formuläret för föräldrasamtycke hittar du på vår sida med nedladdningar.

This post is also available in: Engelska

Kan jag reservera ett datum även om jag är osäker på hur många spelare jag har?

Du kan boka nu för de spelare du har bekräftadeoch därmed försäkra att ni får ert önskade speldatum. Du kan sedan lägga till spelare till din paintballbokning tills några dagar innan ditt event.

This post is also available in: Engelska

Vad händer om en spelare inte kommer och jag redan har betalt för dem?

Betalningar återbetalas inte och kan inte överlåtas. Men krediter kan balanseras i ny räkning och användas vid framtida paintballbokningar.

This post is also available in: Engelska

Hur bokar jag en paintballdag?

Att boka kan inte vara enklare! Allt du behöver göra är att ringa oss på 0844 683 759 (dygnet runt, hela veckan) och prata med en av våra vänliga evenemangsamordnare och kontrollera tillgänglighet och boka ditt evenemang. Du kan också fylla i bokningsformuläret nedan eller skicka oss ett e-post och vi kommer att ringa tillbaka vid en lämplig tidpunkt. Alternativt kan du komma in på det närmaste centret och tala med centerföreståndaren. OBS: det är viktigt att du ringer i förväg och bokar en tid för besök på det center du föredrar. Om du har några problem eller ytterligare frågor – var vänlig ring 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).