Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
paintball hen do

Möhippa Paintball

PLANERAR DU EN MÖHIPPA I STOCKHOLM?

Har du funderat på paintball för en möhippa? Det är verkligen prisvärt med en heldag av möhippepaintball – inklusive inträde till centret och utrustningshyra – tillgängligt för bara 200 kronor per person. Och låt ingen säga att paintball bara är för killar! Vi ordnar tusentals paintballevenemang för möhippor varje år.

VILL DU VETA MER?

Vår vänliga evenemangsamordnare kommer kunna svara på alla frågor du har och tar hand om hela din bokning per telefon. Du kan även besöka vår paintballbokningssida eller begära att bli uppringd.

Skicka ut hönan med stil

 
Paintball Parties in Stockholm, Sweden
 
 • ALLA PAKET INNEHÅLLER

  • En heldag paintballkamper
  • 12-14 paintball-spel
  • Spelzoner i filmset-kvalitét
  • 360 helt huvudskydd
  • Helt kropps- och nackskydd
  • Special forces-uniformer
  • Halvautomatiska maskingevär
 • Möhippa Paintball Galleri

 • VAD FÅR DU?

  • Eget ammostridspaket
  • Instruktion av experter
  • TOP GUN koras på kvällen
  • Hel allmän ansvarsförsäkring
  • Gratis kaffe och te hela dagen
  • Låsbara skåp att hyra

KÄNNER NI FÖR ATT KLÄ UT ER PÅ DAGEN?

Få saker är roligare än att jaga din bästa vän genom skogen – båda i sumodräkter – medan du frenetiskt försöker sikta in ditt M16 på hennes gigantiska sumorumpa när den vickar fram och tillbaka. Alla tycker om att klä ut sig och en gäst på en möhippa hos Paintball Stockholm är inget undantag. Genom åren har vi haft Power Rangers, Storm Troopers och till och med sexiga nunnor och gigantiska kor som hedrat våra spelzoner. Vad tänker du ha på dig på dagen?

HAR DU INGEN DRÄKT? INGA PROBLEM!

Meddela bara i förväg, vi kan ta fram några speciella västar med måltavlor som kan delas ut. Dessa västar är verkligen ett måste – jag menar, vem vill inte bära en gigantisk måltavla på ryggen samtidigt som de jagas av fiendelaget beväpnade med paintballgevär och granater? Annars kan du bara hålla dig till våra standardstridsdräkter och lämna utklädningen till grabbarna!

BEHÖVER DU ÖVERTYGAS LITE MER?

Har vi nämnt att våra paintballcenter ofta besöks av stora kändisar från Manchester United FC? Det är förstklassig paintball till överkomliga priser, där alla behandlas som VIP. 

Boka nu för att säkra det datum du vill ha

Du kan nå vårt team av vänliga evenemangssamordnare dygnet runt på 0844 683 759. De är inte bara fantastiska människor, men de kan även svara på alla dina frågor. Du kan även besöka vår paintballbokningssida eller begära att bli uppringd på en tid som passar dig. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kommer mitt barn att spela med vuxna?

Där det är möjligt kommer vi sätta ihop din grupp med spelare i samma ålder. Men det finns ofta grupper i blandade åldrar, med föräldrar som vill spela med sina barn eller äldre syskon som vill vara med.

This post is also available in: Engelska

Vad behöver jag ta med mig?

Spelarna bör ha på sig gamla, bekväma kläder och eventuellt ett ombyte för efter spelet. Vi rekommenderar starkt stövlar med stöd för vristen och grova sulor/gummisulor – det kan vara lite halt i skogen! Vissa spelare väljer även att använda gummistövlar om det är lerigt under vinterhalvåret – det är upp till var och en att bestämma om de vill välja ett vattentätt alternativ istället för säkerheten med stöd för vristen. Paintballhandskar kan köpas på centret alternativt kan man ta med sina egna. Du kan också ta med lite pengar för att köpa fler paintbollar (vi accepterar kontanter och kredit/betalkort med PIN-kod).

This post is also available in: Engelska

Kan jag ta med mina egna paintbollar?

Av hälso- och säkerhetsskäl, och för att upprätthålla en konsekvent säkerhetsstandard på alla centrar kan du enbart använda bollar som tillhandahålls av Stockholm Paintball för ditt evenemang.

This post is also available in: Engelska

Är paintball lämpligt för barn?

Vi anser att paintball är säkert för barn, men i slutändan är det föräldrarna som måste läsa på om paintball och själva avgöra om deras barn är härdiga och mogna nog för att delta. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en ”Information till föräldrar”-guide, som kan ingå i ditt informationspaket eller beställas från vår vänliga personal genom att ringa 0844 683 759. Se även: Vanliga frågor angående “minimiålder” nedan för mer information.

This post is also available in: Engelska

Vilka dagar har ni öppet?

Våra centrar är öppna nästan 365 dagar per år. Vi rekommenderar starkt att du bokar det datum du önskar komma i god tid för att undvika besvikelse. Kontrollera tillgänglighet genom att kontakta en av våra vänliga evenemangssamordnare på 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Vad händer under dagen?

Vid ankomst välkomnas du av vår vänliga personal som kommer att checka in dig. När du är klar med ditt registreringsformulär kommer du att ges all utrusning som behövs och delta i en obligatorisk säkerhetsgenomgång. Sedan börjar striderna! Du kommer att spela 12-14 olika spel under en heldag, med korta fikapauser för att ladda bollar och diskutera taktik!

This post is also available in: Engelska

Måste jag fylla i ett registreringsformulär?

Alla spelare måste fylla i ett registreringsformulär innan de kan börja spela. Spelare under 16 år måste ha sina formulär underskrivna av en vuxen; vi föreslår att du skickar ut dessa med dina inbjudningar. De andra föräldrarna ska returnera sina ifyllda registreringsformulär till dig att ta med till paintballcentret på dagen för evenemanget. Formuläret för föräldrasamtycke hittar du på vår sida med nedladdningar.

This post is also available in: Engelska

Kan jag reservera ett datum även om jag är osäker på hur många spelare jag har?

Du kan boka nu för de spelare du har bekräftade och därmed försäkra att ni får ert önskade speldatum. Du kan sedan lägga till spelare till din paintballbokning tills några dagar innan ditt event.

This post is also available in: Engelska

Vad händer om en spelare inte kommer och jag redan har betalt för dem?

Betalningar återbetalas inte och kan inte överlåtas. Men krediter kan balanseras i ny räkning och användas vid framtida paintballbokningar.

This post is also available in: Engelska

Hur bokar jag en paintballdag?

Att boka kan inte vara enklare! Allt du behöver göra är att ringa oss på 0844 683 759 (dygnet runt, hela veckan) och prata med en av våra vänliga evenemangssamordnare och kontrollera tillgänglighet och boka ditt evenemang. Du kan också fylla i bokningsformuläret nedan eller skicka oss ett e-post och vi kommer att ringa tillbaka vid en lämplig tidpunkt. Alternativt kan du komma in på det närmaste centret och tala med centerföreståndaren. OBS: det är viktigt att du ringer i förväg och bokar en tid för besök på det center du föredrar. Om du har några problem eller ytterligare frågor – var vänlig ring 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

T&C – SE

OBS! Alla angivna priser får en service avgift på 6.99% och innebär att din bokning kan ändras till ett annat datum om du vill (beroende på tillgänglighet), att krediter kommer att ges för spelare som inte kan komma till evenemanget och att dessa spelare kan delta i ett spel på ett datum som du väljer i framtiden utan ytterligare betalning (återigen, beroende på tillgänglighet).

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).