Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Påsklovs-paintball

Påsklovs-paintball

Om du har slut på idéer när det gäller att planera aktiviteter för påskhelgen, har Delta Force Paintball Stockholm 2 center som är redo att erbjuda ett actionfyllt äventyr för hela familjen! Med stigande temperaturer är det den perfekta tiden att investera i en dos av kul, frisk luft och färg för att bryta den dagliga rutinen. Under påskperioden är vårt norra och södra Stockholm center öppet 7 dagar i veckan för att boka i en dag med action med vänner och familj. Våra barn-paintballkalas är lämpliga för spelare i åldern 10 år och uppåt, och är extremt populära under skollovsperioden.

paintballing easter

En heldags paintballspel hålls över båda Stockholms paintball-center för spelare i åldern 10 år där spelarna tar våra temaspelzoner utrustade i den senaste paintball-utrustningen, redo att bli en hjälte. Paintball är inte bara för barnen – våra vuxna paintballpaket är idealiska för en prisvärd dag ute i frisk luft, kolla in våra paintballpriser för spelare i åldern 18+ år.

hen paintballing

Alla nationella arenor har ett brett urval av temaladga uppdragsscenarier som är utformade för att maximera din njutning när du och dina lagkamrater blir hjältar för dagen. Smyg försiktigt när du går till mitten av Zombies’ Crypt och undviker att bli fången av fienden och lurar zombies i ditt försök att återställa fred landet. I Enemy at the Gates är lagarbete nyckeln till överlevnad när du förhindrar attacken från oppositionen och behåller kontrollen över andra världskrigets bunkrar.

hen paintballing

Föräldrar eller grupporganisatörer som inte deltar i våra uppdragsscenarier kan hålla fortet i vår temabaserad basläger, som ger öppna och täckta sittutrymmen, toaletter, gratis kaffe och te och en på-plats-butik som säljer snacks och ytterligare paintball-utrustning som paintbollar och granater.

För mer information om våra paintballcentra nära dig och boka en äventyrsdag, kontakta en vänlig evenemangskoordinator 24/7 på 0844 683 759 eller boka online.

This post is also available in: Engelska

You may also like

      Lastest Blog

        Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).