Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Bekämpa en eventuell vinterdepression

new year group paintballing

Bekämpa en eventuell vinterdepression

Med julfirandet och semestern bakom oss, ge dig en välförtjänt humör-boost på Delta Force Paintball och önska det nya året välkommen. Vi har två paintball-centra i Sverige, vi välkomnar dig till en actionpackad paintballdag ute med spännande sätt att hjälpa till att slåss mot julvikten.

new year group paintballing

Det är också en kreativ form av motion som inte alls känns som träning. Du kommer att dyka upp och dyka dig igenom de olika spelzonerna, en mer spännande än den andra. Du kommer att uppleva ett antal teambaserade scenarier som hjälper dig att klara av stress eller ångest.

Om du kämpar genom fiendens styrkor som försvarar Command Post eller arbetar för seger i den vilda västern i vår Gold Rushen-spelzon, är det en sak vi kan garantera på Delta Force Paintball – Din upplevelse hos oss kommer att vara enastående! Det är det perfekta sättet att tillbringa tid med vänner och familj och göra något spontant och unikt.

themed paintball games

Våra sittplatser är täckta och vi har gott om snacks och varm lunch tillgänglig för att hålla dig varm hela dagen. Vi ger dig också möjlighet att boka nu och spela senare, vilket innebär att du kan boka nu men spela hos oss ​​senare på året.

gold rush paintballing

Vi vet att plånböckerna ofta är lite lätta den här tiden av året, så vi rekommenderar att du följer vår Facebook– och Twitter-sida för att se våra exklusiva erbjudanden. Våra fantastiska erbjudanden är det bästa sättet att förbättra ditt humör och starta ditt bästa år någonsin!

Kontakta våra vänliga samordnare på 0844 683 759 för att beställa. Våra telefonlinjer är öppna 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Alternativt kan du beställa online.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).