Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Byt ut julstrumporna mot en Delta Force Paintball-kupong den här julen!

Byt ut julstrumporna mot en Delta Force Paintball-kupong den här julen!

Vänta! Innan du plockar fram julstrumporna igen, tänk till en sekund. Vad skulle kunna se ännu bättre ut? Istället för att dina nära och kära ska öppna upp ytterligare ett par strumpor denna jul, överraska dem med något nytt och låt de vakna upp till en oförglömlig paintballupplevelse som ingen annan!

delta force paintball players

Med de mest spännande paintballcentren i Sverige är Delta Force Paintball alltid precis runt hörnet och vårt julklappspresentkort är giltigt i upp till 12 månader från inköpsdatum och är tillgängligt för hur många antal personer ni vill.

Vår vänliga och professionella personal kommer att utrusta dig med toppmodern paintballutrustning och berätta om hur ni kommer att uppleva de bästa filmspelzonerna inom paintball; allt från militär rekvisita till Vilda Västern salonger och Zombie temabaserade paintballspel. Delta Force paintball passar för alla åldrar från 10 + år.

delta force kid in facepaint

Vi har gott om snacks, godis och varma luncher tillgängliga. Paintballs kan köpas allteftersom under dagen och om det är en vuxen du köper presentkortet till, kan du till och med lägga till paintball pyroteknik för att lägga till en liten extra gnista denna jul.

player in action at delta force gamezone

Paintballpresentkorten kan köpas för en individ eller en grupp och vi kan ordna så att ditt presentkort skickas till din mail utan extra kostnad. Så varför inte ordna något för hela familjen och säkra en grym dag för alla.

Kontakta en av våra vänliga eventsamordnare på 0844 683 759*. Våra telefonlinjer är öppna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, alternativt kan du boka online.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).