Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Delta Force Dagen för de Döda!

DF player shoots

Delta Force Dagen för de Döda!

För att fira Dagen för de Döda, varken den läskiga och den konstiga möter den festliga och den fåniga? Var kan du vara magiskt maskerad och njuta av ett landskap som bubblar av livfulla färger?

DF player shoots from grave

Delta Force Sverige kombinerar det hysteriskt roliga med paintball och lyfter upplevelsen till nya höjder med våra sensationella spelzoner, såsom den skräckinjagande Zombies ‘Crypt – fylld med blodtörstiga zombies som spökar på den närliggande kyrkogården. Ta dig långt in i de mörka djupen av regnskogen för en djungelöverraskning.

De över 18+ kan sätta platsen i lågor med vårt utbud av färgglada pyrotekniska produkter, som garanterat ger de mest cinematiska rökeffekterna, pittoreska explosioner och allsidig expertis på allt relaterat till pyroteknik. Så medan du spenderar dagen med att dansa med de döda, varför inte tända några paintballgranater under tiden för fiesta a la Delta Force! För bara 50 kr kan du köpa färg- eller rökgranater.

DF players stood by skull

Även om vi inte har några ‘sugar skulls’, har vi gott om snacks, godis och varma luncher som kan köpas. Paintballs kan köpas allteftersom under dagen och våra center har ofta ett urval av uppgraderingspaket tillgängliga på dagen för att garantera en grym dag för alla.

DF players by entrance

Så förvänta dig en extraordinär dag med paintball och omfamna de underliga och underbara spelzonerna som erbjuds hos oss på Delta Force.

Fira din Dag för de Döda genom att kontakta en vänlig evenemangskoordinator på 0844 683 759 * Våra telefonlinjer är öppna 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, alternativt kan du boka online.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).