Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Gå för guldet på Delta Force Paintballa

SONY DSC

Gå för guldet på Delta Force Paintballa

Om du tittar över till väst kan du ofta se damm moln skymtar i fjärran, gamar cirklande himlen och ljudet av konflikten ekar den skuggiga slätter här på Delta Fore Paintball. Endast de modiga vågar sig över till guldrushen där den till synes övergivna byn täcker en länge bortglömd gömma av guld.

Gold Rush game zone

Spänningen stiger med rykten om sitt varande rippel i hela gatorna. Som den lokala brottsbekämpningen är det din plikt att återställa ordningen inom byn, eftersom flera av dess invånare börjar bli rastlösa och håller ögonen på det guldet. Är du modig nog att avvärja den giriga gruppen med rebeller eller är frestelsen lite för söt?

Denna Delta Force klassiska spelzon har en uppsättningsrekvisita inklusive en bank, begravningsbyrå och en salong komplett med svängdörrar för att ge dig en verklig autentisk Vilda Västern-upplevelse när du och dina kompisar deltar i ett äkta gammaldags slagsmål.

gold rush paintballing

Endast vapnet här är lite mer modernt när vi utfärdar spelare med toppmodern utrustning, inklusive snabba action-paintballmarkörer så att du kan gå ut med vapen som flammar. Paintballs kan köpas på baslägret och vi har ofta ett urval av paket tillgängliga på dagen för att garantera en bra dag med ett bra värde för alla.

Dessutom erbjuder vi 3 granater för bara 130kr, vilket är det perfekta sättet att organisera en riktig highflying showdown här på Delta Force Paintball i jakten på det prisade guldet som döljs i valvet. Så Partner, frågan är inte om du har tur, men om en dag här på Delta Force Paintball är det rätta valet för dig. Till vilken svaret är ganska klart ja! Så vad väntar du på?

Gold Rush paintball grenade

För mer information om bokning av vår Gold Rush-spelzon, kontakta en evenemangskoordinator 24/7 på 0844 683 759 eller använd vårt online-bokningsformulär.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).