Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Gå för guldet på Delta Force Paintballa

SONY DSC

Gå för guldet på Delta Force Paintballa

Om du tittar över till väst kan du ofta se dammoln skymta i fjärran, gamar cirkulerande på himlen och ljudet av konflikten ekar över den skuggiga slätten här på Delta Fore Paintball. Endast de modiga vågar sig över till guldrushen där den till synes övergivna byn täcker en sedan länge bortglömd gömma av guld.

Gold Rush game zone

Spänningen stiger för var sekund. Som den lokala brottsbekämparen är det din plikt att återställa ordningen i byn, eftersom flera av dess invånare börjar bli rastlösa och håller ögonen på guldet. Är du modig nog att avvärja den giriga gruppen med rebeller eller är frestelsen lite för söt?

Denna Delta Force-klassiska spelzon har en uppsättningsrekvisita som inkluderar en bank, begravningsbyrå och en salong, komplett med svängdörrar för att ge dig en verklig autentisk Vilda Västern-upplevelse när du och dina kompisar deltar i en äkta gammaldags uppgörelse.

gold rush paintballing

Den enda skillnaden är att vapnet här är lite mer modernt när vi utrustar spelare med toppmodern utrustning, inklusive snabba action-paintballmarkörer så att du kan gå ut med vapen som flammar. Paintballs kan köpas i baslägret och vi har ofta ett urval av paket tillgängliga på dagen för att garantera en bra dag med ett bra värde för alla.

Dessutom erbjuder vi 3 granater för bara 130kr, vilket är det perfekta sättet att få till ett riktig högtflygande äventyr här på Delta Force Paintball i jakten på det prisade guldet som döljs i valvet. Så Partner, frågan är inte om du har tur, men om en dag här på Delta Force Paintball är det rätta valet för dig. Till vilken svaret är ganska klart ja! Så vad väntar du på?

Gold Rush paintball grenade

För mer information om bokning av vår Gold Rush-spelzon, kontakta en evenemangskoordinator dygnet runt på 0844 683 759 eller använd vårt online-bokningsformulär.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).