Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Paintballsäkerhet: Vad du bör ha på dig för en paintballdag i Stockholm

paintball stockholm base camp girl

Paintballsäkerhet: Vad du bör ha på dig för en paintballdag i Stockholm

Varje vecka dyker många kunder upp hos Delta Force Paintball i Stockholm för att spela paintball i alla möjliga kläder och utstyrslar, från förnuftiga till fåniga! Vår personal dömer aldrig någon kunds klädstil, det är inte vår sak. Vi vill bara att våra kunder ska vara så bekväma som möjligt så att vi kan ge dem en perfekt paintballdag. Kunder ställer ofta frågor som vår personal gärna svarar på som “Gör paintbollar ont?” eller “Är paintball lämpligt för barn?” (de flesta av dessa frågor besvaras i våra Vanliga frågor) men en fråga som alltid kommer är; “Vad bör jag har på mig för paintball?”

Vi har många kunder som kommer för att spela paintball mitt i sommaren med tjocka tröjor och hängiga jeans för att skydda sig eller med bara shorts och en t-shirt en frostig februarimorgon för att försöka hålla sig sval. Ingen av dessa kunder valde fel kläder – de satte på sig det de var mest bekväma i. Det finns många faktorer att beakta när man bestämmer sin klädsel för en paintballdag.

Skydd:

Kom ihåg att vi på Delta Force Paintball gör allt för att skydda våra kunder. Vi förser alla kunder med ett heltäckande huvudskydd med skyddsglasögon, en heltäckande kamouflerad stridsdräkt med vadderad nackkrage, skyddande kroppsväst, paintball behållare och ett höftmonterat stridspaket. Denna utrustning i sig ger nästan komplett skydd för hela kroppen men om du känner behovet av att skydda några av de mer känsliga delarna av din kropp erbjuder vi även prisvärda handskar. Vi tar regelbundet hand om födelsedagskalas för barn så unga som 10 år – och om vår utrustning är bra nog för dem, borde den vara bra för dig och din grupp också!

Flexibilitet:

Paintball är en väldigt aktiv sport. Spelare spenderar en hel dag med att flyga fram i skogsmarken, dyka för att ta skydd och väja för paintbollar – allt medan de är fullt utsmyckade med Delta Force-utrustning! När du gör dig redo för en paintball dag är det viktigt att du klär dig i plagg som inte begränsar din rörelseförmåga och samtidigt ger dig det skydd och den värme du behöver.

Kroppstemperatur:

Att springa runt en spelzon hos Delta Force Paintball under skottlossning i full paintball utrustning får garanterat blodet att pumpa på vem som helst. Vi råder vanligtvis våra kunder att bära lätta kläder men det är självklart helt upp till dig vad du väljer att ha på dig på dagen.

Vi hoppas att denna artikel kan komma till nytta men om du har några ytterligare frågor om hur du förbereder dig för en paintball dag, kika in på våra Vanliga frågor eller ring vårt bokningskontor på 0844 683 759. Vår vänliga bokningspersonal svarar gladeligen på alla frågor du kan ha.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).