Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Paintballspelzon i fokus – Zombikryptan

zombie paintballing

Paintballspelzon i fokus – Zombikryptan

Du har förberett dig för denna dag. De odöda har hemsökt både teve och filmskärmar över hela världen och har nu gnagat sig fram till din favorit Delta Force Paintballspelzon – Zombikryptan. Hasande genom kyrkogårdar är de hungriga flockarna ute efter blod och stannar inte för något för att göra dig till zombiföda.

paintballing-zombies-crypt

Det ryktas att den Heliga Boken som är gömd djupt i den mörka kryptans höga altare är nyckeln till att återbringa fred till zonen. När den väl har tagits från kryptan måste spelaren återvända in i zombiernas bas för att återskapa balans. Men, att få tag i den Heliga Boken kräver genomtänkt paintballtaktik och seriöst lagarbete.

Tänk efter… Vem är alltid först att dö i zombiefilmer? De som stannar! Att stå stilla kommer göra dig lätt att upptäcka och ge din fiende tid att manövrera sig runt dig. Håll dig i rörelse för att undvika överraskningsattacker. Att röra sig tyst och känna till din omgivning kommer hjälpa dig att hålla dig borta från zombierna och kan vara det bästa sättet att storma kryptan och vinna spelet.

zombie-paintballing-stockholm

Men ibland är det bästa alternativet att gå fullt ut, och då är det inte ett alternativ att få slut på ammunition! Se till att ladda upp med våra högkvalitativa paintbollar som finns att köpa på dagen vid centret i Norra Stockholm så väl som Södra Stockholm Paintballcenter. Krigare över 18 år kan också använda paintballgranater för att eliminera fienden.

Var smart! Att lämna gruppen för att försöka sig på en massa Hollywood-stunttrick kanske låter kul men ensamma mål är lätta att skjuta. Håll dig till ditt lag, kommunicera och planera nästa drag.

Detta är bara några enkla tips som kan förbättra dina chanser att avvärja zombieapokalypsen och storma in i seger då de sätts i spel. Så om du inspirerats till att testa dina färdigheter vid Delta Force Paintball Stockholm, kontakta en evenemangssamordnare dygnet runt, hela året på 0844 683 759 eller boka online.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).