Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Prisvärda paintball-upplevelsedagar i Stockholm

Prisvärda paintball-upplevelsedagar i Stockholm

Om du letar efter en actionspäckad dag med vänner och familj i Stockholm, behöver du inte leta längre än Delta Force Paintball. Vi har två paintballcentrar av världsklass nära Sveriges huvudstad Stockholm och fortsätter traditionen med att förse adrenalindrivna aktivitetsdagar för spelare av alla förmågor från 10 år över en hel dag från klockan nio på morgonen till klockan fyra på eftermiddagen.

Det nya Norra Stockholm Paintball centret är beläget cirka 45 km norr om Sveriges huvudstad i samhället Märsta, bara minuter från Stockholms största flygplats – Arlanda. Ankomsten av Paintball Stockholm – Delta Force Paintballs första paintballcenter på Europas fastland – ämnar öka turism och skapa jobbmöjligheter lokalt.

Med Hollywood-inspirerade spelzoner, toppmodern paintball utrustning och femstjärnig säkerhetsackreditering från EUPBA (det största ledande paintballorganet i Europa) hoppas Delta Force Paintball kunna återskapa dess tidigare framgångar runt om i världen på den vackra skandinaviska landsbygden.

Bland de spelzoner som erbjuds finns Fienden vid porten, Speedballarenan och den populära Zombiekryptan – en högoktanig, adrenalinframkallande strid, där mystiska figurer hemsöker skogen i ett försök att ta tillfånga alla som försöker återskapa fred i området. Delta Force Paintballs temabaserade uppdragsscenarier är unika på Sveriges paintballscen – en upplevelse du inte får missa!

Vårt andra Stockholm Paintball center är baserat i tät skog nära ett välkänt ridsportcenter i Runstens Gård, Grödinge. Det Södra Stockholm Paintballcenter är bekvämt beläget 30 minuter söder om stadskärnan och erbjuder spelare den ultimata paintballupplevelsen, oavsett om det är för ett födelsedagsfirande, svensexa eller möhippa, eller bara en rolig dag ute med vännerna.

Det Södra Stockholm Paintballcenter presenterar sex temabaserade uppdragsscenarier som är utformade att underhålla och rysa spelare under loppet av en hel dag. Spelare träder in i en värld av action och äventyr då de förhandlar sig igenom spelzoner med teman baserade på filmuppsättningar. Gör dig redo att finslipa ditt krypskytte i ett försök att säkra guldet i Vilda Västerntemat Gold Rush, och sätt din överlevnadsförmåga på prov i Zombiekryptan när du kämpar dig igenom den hemsökta kyrkogården i ett försök att fly Zombiernas angrepp.

Vi erbjuder mycket prisvärda paintballpaket för spelare när de bokar in sina heldagsäventyr.  Om du vill veta mer om att spela paintball i Stockholm, prata med en av våra vänliga evenemangssamordnare alla dagar, dygnet runt på 0844 683 759. Alternativt kan du besöka vår bokningssida och be om att bli uppringd.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).