Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Semester-paintball i Stockholm

crowd featured

Semester-paintball i Stockholm

Gör det mesta utav din ledighet över skolloven och boka ett paintballäventyr hos Delta Force Paintball Stockholm. Det är det bästa sättet att få dig ur soffan och iväg från alla tv-spel och mobiltelefoner till en fantastisk dag utomhus med vänner och familj på antingen det Norra Stockholm Centret eller Södra Stockholm Centret.

Båda centren har en rad olika tema-spelzoner med storskaliga rekvisita som har utformats för maximalt spelar-njutning under loppet av en hel dag. Spelarna kommer att möta utmaningar som Viking Castle med en starkt bevakad tvåvånings-slott och Zombies’ Crypt där du och dina trupper kommer att behöva komma till den centrala kryptan och lyfta förbannelsen samtidigt som du undviker att bli tillfångatagen av onda zombies.

Delta force paintball group photo

Både barn och vuxna kan njuta av en heldag fylld med actionäventyr som efterliknar populära actionhjältar. Vi har prisvärda paintballpaket som är tillgängliga för dig att njuta av en rolig familjedag ute. Utrustad i den senaste paintball-skyddsutrustningen och beväpnad med halvautomatiska paintballvapen kommer du att passa in från topp till tå.

Half term Dublin paintball group shot

Våra Stockholm Paintballcentrar öppnar i Februari för 2019-säsongen – våra vänliga evenemangskoordinatorer finns tillgängliga dygnet runt på 0844 683 759 för att kontrollera tillgänglighet och för att hjälpa till att planera din nästa paintball-dag!

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).