Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Svensexor och möhippor vid Delta Force Paintball

stag paintballing

Svensexor och möhippor vid Delta Force Paintball

Fira dina sista dagars frihet vid Delta Force Paintball! En paintballdag ute i det fria har allt – äventyr, skratt och tid att komma närmare dina vänner. Samla ihop dina nära och kära och fira en milstolpe vid Delta Force Paintball Stockholm. Både Norra Stockholm Paintballcenter samt Södra Stockholm Paintballcenter har allt som behövs för att erbjuda den blivande bruden eller brudgummen det ultimata avskedet.

svensexa paintball

Vi har omfattande erfarenhet i att vara värdar för de ultimata svensexorn och möhipporna. Vi erbjuder 5-stjärniga centrar tillsammans med utomordentlig kundservice för att säkerställa en rolig och problemfri upplevelse. Våra temabaserade spelzoner kommer att få dig och dina kamrater att sträva efter seger då ni kommer få olika uppdrag att klara av under dagen. Kommer ni fram till den hemsökta kryptan i tid för att avvärja zombieattacken? Det är upp till dig och dina kamrater att samla era krafter och säkerställa seger och ett gott skratt samtidigt.

möhippa paintball

Det bästa med paintball hos Delta Force är att det lämpar sig för alla åldrar och det finns inget krav på tidigare erfarenhet. Paintball är en bra aktivitet för att bryta isen mellan blandade grupper av spelare. Så om du vill att brudgummen och blivande svärfar ska komma varandra närmare är det en bra idé att ge dem båda ett halvautomatiskt paintballgevär och låta dem reda ut sina skilda åsikter på slagfältet.

Förutom den senaste paintballutrustningen vi kommer förse er med för evenemanget vill vi även uppmuntra till en rolig utstyrsel för brud/brudgum för att säkerställa att hon/han får all uppmärksamhet under dagen. Vi älskar att klä ut oss, och vem gör inte det? Om du har glömt att packa in en speciell utstyrsel, har vi en rolig dräkt att köpa på centret som försäkrar att den lyckliga mannen eller kvinnan har en dag värd att minnas!

För att boka och fira en svensexa eller möhippa vid ett av våra paintballcentrar i Stockholm, kontakta en av våra vänliga evenemangssamordnare på 0844 683 759. Vi finns tillgängliga dygnet runt, hela året för att svara på dina frågor och kolla tillgänglighet för att boka den ultimata upplevelsen.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).