Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Paintball m16

Uppgraderat M16-paintballgevär

Redo, tyst och stilla, under den tjocka undervegetationen, ligger du fullständigt orörlig medan du håller ett öga på ditt byte som ovetandes går in i din skottlinje. Du tittar ner för din långa, smala pipa på din M16 paintballgevärskopia, du låser in ditt sikte och förbereder dig för den närstrid.Helmunderad i din heltäckande stridsdräkt och skyddsväst - inte ens Rambo såg så här bra ut! När du avlossar skottet på ditt imponerande, svarta, halvautomatiska vapen skjuts en paintballkula ut genom pipan och träffar målet 20 meter bort. Perfekt skott!Dessa är nu exklusivt tillgängliga hos alla Delta Force Paintballcenter i Sverige, kopian av M16 maskingeväret kan nu hyras för dagen av alla som vill vara som Rambo. Komplett med en 28 centimeters pipa, inbyggt sikte, hopfällbar kolv och avtagbart magasin är M16 geväret det perfekta tillbehöret för att göra din paintballdag till det ultimata paintballevenemanget.M16 gevären finns bara tillgängliga att hyra på speldagen, och det finns bara ett begränsat antal, så se till att säkra ett M16 paintballgevär innan det är för sent.
 • Adults – SE

  Vuxen

  Adult Paintball Stockholm

  Roliga dagar utomhus med svensexor och möhippor. De allra bästa födelsedagarna.Mer
 • Team Building – SE

  Teambuilding

  Team Building Paintball Stockholm

  Företagsrepresentation eller teambuilding evenemang för bara dig och dina anställda.Mer
 • Kids Parties – SE

  BARNKALAS

  Kids Paintball Parties

  Byt ut videospel mot live action! Perfekt för barnkalas och andra tillfällen.Mer
paintball stockholm sweden

Den otroliga

spelzonen
Kommandopostering

Läs mer

Kommer mitt barn att spela med vuxna?

Där det är möjligt kommer vi sätta ihop din grupp med spelare i samma ålder. Men det finns ofta grupper i blandade åldrar, med föräldrar som vill spela med sina barn eller äldre syskon som vill vara med.

This post is also available in: Engelska

Vad behöver jag ta med mig?

Spelarna bör ha på sig gamla, bekväma kläder och eventuellt ett ombyte för efter spelet. Vi rekommenderar starkt stövlar med stöd för vristen och grova sulor/gummisulor – det kan vara lite halt i skogen! Vissa spelare väljer även att använda gummistövlar om det är lerigt under vinterhalvåret – det är upp till var och en att bestämma om de vill välja ett vattentätt alternativ istället för säkerheten med stöd för vristen. Paintballhandskar kan köpas på centret alternativt kan man ta med sina egna. Du kan också ta med lite pengar för att köpa fler paintbollar (vi accepterar kontanter och kredit/betalkort med PIN-kod).

This post is also available in: Engelska

Kan jag ta med mina egna paintbollar?

Av hälso- och säkerhetsskäl, och för att upprätthålla en konsekvent säkerhetsstandard på alla centrar kan du enbart använda bollar som tillhandahålls av Stockholm Paintball för ditt evenemang.

This post is also available in: Engelska

Är paintball lämpligt för barn?

Vi anser att paintball är säkert för barn, men i slutändan är det föräldrarna som måste läsa på om paintball och själva avgöra om deras barn är härdiga och mogna nog för att delta. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en ”Information till föräldrar”-guide, som kan ingå i ditt informationspaket eller beställas från vår vänliga personal genom att ringa 0844 683 759. Se även: Vanliga frågor angående “minimiålder” nedan för mer information.

This post is also available in: Engelska

Vilka dagar har ni öppet?

Våra centrar är öppna nästan 365 dagar per år. Vi rekommenderar starkt att du bokar det datum du önskar komma i god tid för att undvika besvikelse. Kontrollera tillgänglighet genom att kontakta en av våra vänliga evenemangssamordnare på 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Vad händer under dagen?

Vid ankomst välkomnas du av vår vänliga personal som kommer att checka in dig. När du är klar med ditt registreringsformulär kommer du att ges all utrusning som behövs och delta i en obligatorisk säkerhetsgenomgång. Sedan börjar striderna! Du kommer att spela 12-14 olika spel under en heldag, med korta fikapauser för att ladda bollar och diskutera taktik!

This post is also available in: Engelska

Måste jag fylla i ett registreringsformulär?

Alla spelare måste fylla i ett registreringsformulär innan de kan börja spela. Spelare under 16 år måste ha sina formulär underskrivna av en vuxen; vi föreslår att du skickar ut dessa med dina inbjudningar. De andra föräldrarna ska returnera sina ifyllda registreringsformulär till dig att ta med till paintballcentret på dagen för evenemanget. Formuläret för föräldrasamtycke hittar du på vår sida med nedladdningar.

This post is also available in: Engelska

Kan jag reservera ett datum även om jag är osäker på hur många spelare jag har?

Du kan boka nu för de spelare du har bekräftade och därmed försäkra att ni får ert önskade speldatum. Du kan sedan lägga till spelare till din paintballbokning tills några dagar innan ditt event.

This post is also available in: Engelska

Vad händer om en spelare inte kommer och jag redan har betalt för dem?

Betalningar återbetalas inte och kan inte överlåtas. Men krediter kan balanseras i ny räkning och användas vid framtida paintballbokningar.

This post is also available in: Engelska

Hur bokar jag en paintballdag?

Att boka kan inte vara enklare! Allt du behöver göra är att ringa oss på 0844 683 759 (dygnet runt, hela veckan) och prata med en av våra vänliga evenemangssamordnare och kontrollera tillgänglighet och boka ditt evenemang. Du kan också fylla i bokningsformuläret nedan eller skicka oss ett e-post och vi kommer att ringa tillbaka vid en lämplig tidpunkt. Alternativt kan du komma in på det närmaste centret och tala med centerföreståndaren. OBS: det är viktigt att du ringer i förväg och bokar en tid för besök på det center du föredrar. Om du har några problem eller ytterligare frågor – var vänlig ring 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).