Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
paintball marker

Paintballutrustning

Utrustning på Paintball Stockholm

En rolig paintballupplevelse är alltid en säker upplevelse. Det är därför alla gäster hos Delta Force Paintball Stockholm måste ha tillgång till den bästa paintballutrustningen som finns. All utrustning köps helt ny och testas regelbundet för att säkerställa att den är i toppskick. Viss utrustning är standard medan tillvalsutrustning finns mot en avgift. För fullständig information om vår standard- och tillvalsutrustning se listan nedan.

Vill du prata med en medlem i vårt team?

Vårt dedikerade evenemangsteam är tillgängligt dygnet runt, alla dagar. De svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha om paintballutrustning eller något annat. Ring gärna till dem på 0844 683 759.

Den senaste paintballutrustningen

Utrustningsomutfärdassom standard

Paintball Equipped Player Delta Force Sweden

 Vadderad krage

Vadderade kragar är standard i våra stridsdräkter. Det betyder att inga bollar kan komma mellan huvudet och bröstet. Som komplement till våra toppmoderna skyddsvästar och US spec skyddsglasögon bidrar dessa vadderade kragar till ett lager av skydd på slagfältet.

This post is also available in: Engelska

 Stridspaket

När du är i stridens hetta är det sista du behöver en brist på paintbollar. Därför ger alla våra centrar dig ett höftmonterat stridspaket som standard, som tillåter dig att ta ytterligare 400 paintbollar med dig.

This post is also available in: Engelska

 Stridsdräkt

Ett av våra unika plagg är den svarta stridsdräkten i fullängd – komplett med vadderad skyddskrage – utformad för både komfort och säkerhet.

This post is also available in: Engelska

 Skyddsglasögon

Dessa toppmoderna US spec, skyddsglasögon med heltäckande huvudskydd, ser till att hela ditt ansikte och ditt huvud är helt skyddat från paintballträffar, så att du kan njuta av din dag bekvämare och säkrare än tidigare.

This post is also available in: Engelska

 Gevär

Alla våra paintballcentrar lagerför Tippman 98 Sub maskingevär. Tippmann 98 är ett snabbskjutande, halvautomatiskt gevär som ger spelare på alla nivåer precision och skjutkraft.

This post is also available in: Engelska

 Skyddsväst

Vår toppmoderna skyddsväst består av flera styva plastplattor i ett flexibelt överdrag. Skyddsvästen är fullt ventilerad för att förhindra ansamling av kroppsvärme.

This post is also available in: Engelska

 • KOLLA PÅ DELTA FORCE BILD GALLERI

  paintball stockholm equipment
 • Förfrågan att bli uppringd

   

  Inskicka

 • Spel Zoner

  Enemy at the Gates Paintball Game Zone in Sweden

Kommer mitt barn att spela med vuxna?

Där det är möjligt kommer vi sätta ihop din grupp med spelare i samma ålder. Men det finns ofta grupper i blandade åldrar, med föräldrar som vill spela med sina barn eller äldre syskon som vill vara med.

This post is also available in: Engelska

Vad behöver jag ta med mig?

Spelarna bör ha på sig gamla, bekväma kläder och eventuellt ett ombyte för efter spelet. Vi rekommenderar starkt stövlar med stöd för vristen och grova sulor/gummisulor – det kan vara lite halt i skogen! Vissa spelare väljer även att använda gummistövlar om det är lerigt under vinterhalvåret – det är upp till var och en att bestämma om de vill välja ett vattentätt alternativ istället för säkerheten med stöd för vristen. Paintballhandskar kan köpas på centret alternativt kan man ta med sina egna. Du kan också ta med lite pengar för att köpa fler paintbollar (vi accepterar kontanter och kredit/betalkort med PIN-kod).

This post is also available in: Engelska

Kan jag ta med mina egna paintbollar?

Av hälso- och säkerhetsskäl, och för att upprätthålla en konsekvent säkerhetsstandard på alla centrar kan du enbart använda bollar som tillhandahålls av Stockholm Paintball för ditt evenemang.

This post is also available in: Engelska

Är paintball lämpligt för barn?

Vi anser att paintball är säkert för barn, men i slutändan är det föräldrarna som måste läsa på om paintball och själva avgöra om deras barn är härdiga och mogna nog för att delta. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en ”Information till föräldrar”-guide, som kan ingå i ditt informationspaket eller beställas från vår vänliga personal genom att ringa 0844 683 759. Se även: Vanliga frågor angående “minimiålder” nedan för mer information.

This post is also available in: Engelska

Vilka dagar har ni öppet?

Våra centrar är öppna nästan 365 dagar per år. Vi rekommenderar starkt att du bokar det datum du önskar komma i god tid för att undvika besvikelse. Kontrollera tillgänglighet genom att kontakta en av våra vänliga evenemangssamordnare på 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Vad händer under dagen?

Vid ankomst välkomnas du av vår vänliga personal som kommer att checka in dig. När du är klar med ditt registreringsformulär kommer du att ges all utrusning som behövs och delta i en obligatorisk säkerhetsgenomgång. Sedan börjar striderna! Du kommer att spela 12-14 olika spel under en heldag, med korta fikapauser för att ladda bollar och diskutera taktik!

This post is also available in: Engelska

Måste jag fylla i ett registreringsformulär?

Alla spelare måste fylla i ett registreringsformulär innan de kan börja spela. Spelare under 16 år måste ha sina formulär underskrivna av en vuxen; vi föreslår att du skickar ut dessa med dina inbjudningar. De andra föräldrarna ska returnera sina ifyllda registreringsformulär till dig att ta med till paintballcentret på dagen för evenemanget. Formuläret för föräldrasamtycke hittar du på vår sida med nedladdningar.

This post is also available in: Engelska

Kan jag reservera ett datum även om jag är osäker på hur många spelare jag har?

Du kan boka nu för de spelare du har bekräftade och därmed försäkra att ni får ert önskade speldatum. Du kan sedan lägga till spelare till din paintballbokning tills några dagar innan ditt event.

This post is also available in: Engelska

Vad händer om en spelare inte kommer och jag redan har betalt för dem?

Betalningar återbetalas inte och kan inte överlåtas. Men krediter kan balanseras i ny räkning och användas vid framtida paintballbokningar.

This post is also available in: Engelska

Hur bokar jag en paintballdag?

Att boka kan inte vara enklare! Allt du behöver göra är att ringa oss på 0844 683 759 (dygnet runt, hela veckan) och prata med en av våra vänliga evenemangssamordnare och kontrollera tillgänglighet och boka ditt evenemang. Du kan också fylla i bokningsformuläret nedan eller skicka oss ett e-post och vi kommer att ringa tillbaka vid en lämplig tidpunkt. Alternativt kan du komma in på det närmaste centret och tala med centerföreståndaren. OBS: det är viktigt att du ringer i förväg och bokar en tid för besök på det center du föredrar. Om du har några problem eller ytterligare frågor – var vänlig ring 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

T&C – SE

OBS! Alla angivna priser får en service avgift på 6.99% och innebär att din bokning kan ändras till ett annat datum om du vill (beroende på tillgänglighet), att krediter kommer att ges för spelare som inte kan komma till evenemanget och att dessa spelare kan delta i ett spel på ett datum som du väljer i framtiden utan ytterligare betalning (återigen, beroende på tillgänglighet).

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).