Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Paintball Trips

Paintballevenemang hos Delta Force är ett jättebra sätt för elever att utforska det fria, skaffa sig självförtroende och stärka kamratbanden. Våra paintballupplevelser för heldagar hålls regelbundet vid två paintballcenter i Stockholm för spelare 10 år och upp. Skolutflykter med paintball är ett jättebra sätt att främja en hälsosam livsstil medan man blandar lagarbete med fysisk aktivitet. Vårt skräddarsydda paket för skolgrupper kostar bara 375* kronor per person, vilket inkluderar heldagsinträde, 12-14 temabaserade spelzoner, guidning och översyn av utbildad personal och 300 paintbollar vardera. Alla paintballcenter är rankade 5 stjärnor för säkerhet och kundservice och förser spelare med den allra senaste paintballutrustningen.Inkluderat i det exklusiva skolpaketet för 375* kronor per person:
  • Tillgång till en mängd olika paintballspelzoner av film-setkvalitet
  • 12-14 actionspäckade spel
  • 300 paintbollar vardera
  • Fullständig skyddsutrustning, inklusive heltäckande hjälm, skyddsväst och stridsdräkt
  • Senaste USA-spec halvautomatisk paintballpistol
  • Översyn av utbildade domare
  • Avslutande ceremoni med TOP GUN prisutdelning
  • Heltäckande ansvarsförsäkring
Med 5-stjärnig rankning för standard på hälsa, säkerhet och kundservice väljer skolor ofta oss att vara värdar för team-buildingevenemang för elever. För lärare som följer med skolgrupper, erbjuder vi en gratisplats för varje 10 elever som bokas in med detta erbjudande, så att du kan hänga på och ha roligt!Vårt team är tillgängligt dygnet runt, hela året på 0852 507 078 för mer information om våra skolpaintballdagar. För att använda detta erbjudande, ring oss och uppge SESCHOOLS innan den 31.12.2017 och boka ditt nästkommande äventyr.

Villkor: Förbokning är nödvändigt och beroende av tillgänglighet. Ring 0852 507 078 & uppge SESCHOOLS innan 31.12.2017. 375* kronor per person för inträde, utrustningshyra och 300 paintbollar. *Betalningar kan inte återbetalas och ådrar sig en hanteringsavgift på 6.99% - för fullständiga detaljer var god besöka vår sida med lagtext. Enbart tillgängligt vid Delta Force Paintballcenter i Sverige. Minimiålder, 10 år. 1 gratis plats för varje 10 betalade platser. Bokningar måste vara gjorda innan 31.12.2017, men du kan spela närsomhelst i framtiden, beroende av tillgänglighet. Erbjudandet kan inte användas i kombination med något annat erbjudande.

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).