Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
teambuilding

Team Building

Lämna skrivbordet hos Delta Force Paintball i Stockholm

Paintball hos Delta Force Stockholm är inte bara en kombination av nöje och motion, det främjar även de positiva egenskaperna som är gemensamt med framgången hos alla organisationer, som lagarbete, strategi, ledarskap, kommunikation och framför allt – att vinna!

Företagspaintball som passar alla plånböcker

Vi kan hjälpa dig att hitta det som bäst passar dig och din organisation. Ring oss, närsomhelst, dygnet runt på 0844 683 759, någon i vårt vänliga evenemangsteam kommer hjälpa dig med alla frågor som du kan tänkas ha. Du kan även besöka vår paintballbokningssida eller begära att bli uppringd.

Klättra in i världen av paintball

 • ALLA PAKET INNEHÅLLER

  • En heldag paintballkamper
  • 12-14 paintballspel
  • Spelzoner i filmkuliss-kvalitet
  • 360 Helt huvudskydd
  • Helt kropps- och nackskydd
  • Special forces-uniformer
  • Halvautomatiska maskingevär
 • Teambuilding Galleri

 • VAD FÅR DU?

  • Eget ammostridspaket
  • Instruktion av experter
  • TOP GUN koras på kvällen
  • Hel allmän ansvarsförsäkring
  • Gratis kaffe och te hela dagen
  • Låsbara skåp att hyra

ALLA ÄR JÄMLIKA NÄR DE SPELAR PAINTBALL

Det bästa med paintball är att alla kan spela, oavsett om du är kontorsvikarie eller företagets VD. När skyddsglasögonen och stridsuniformen är på är du helt anonym. Det är en jämn spelplan och din status för dagen kommer bero på hur bra du spelar paintball, inte på hur mycket du tjänar varje månad eller vilken titel du har i företaget. Låter bra, eller hur?

FEMSTJÄRNIGT SÄKERHETSBETYG

Delta Force Paintball är en ackrediterad medlem av EUPBA (det största paintball organisationen i Europa) och har ett femstjärnigt hälso- och säkerhetsbetyg, vilket innebär att om en av dina kollegor tar en sjukdag nästa dag kommer det inte vara för att de har spelat paintball. Varje Delta Force-center omfattas även av allmän ansvarsförsäkring vilket innebär att du kan ta det lugnt och koncentrera dig på att ha kul.

VAD VÄNTAR DU PÅ?

Med fantastiska filmkuliss-spelzoner (inklusive rekvisita köpt direkt från Hollywood, t.ex från Tom Cruise filmsuccé Edge of Tomorrow), toppmodern paintballutrustning och femstjärnigt hälso- och säkerhetsbetyg, kan Delta Force Paintball Stockholm inte överträffas vad gäller prisvärda paintballdagar.Flera uppmärksammade grupper har besökt Delta Force Paintball för teambuildingaktivitetsdagar genom åren, inklusive fotbollsspelare från både Manchester United FC och Bolton Wanderers FC. Varför inte bli nästa VIP-grupp genom våra dörrar?

Du kan kontakta oss dygnet runt

Är du redo att börja ditt teambuildingäventyr? Varför inte ringa en av våra vänliga evenemangssamordnare på 0844 683 759? Vi har öppet dygnet runt, alla dagar! Du kan även besöka vår paintballbokningssida eller begära att bli uppringd.

Kommer mitt barn att spela med vuxna?

Där det är möjligt kommer vi sätta ihop din grupp med spelare i samma ålder. Men det finns ofta grupper i blandade åldrar, med föräldrar som vill spela med sina barn eller äldre syskon som vill vara med.

This post is also available in: Engelska

Vad behöver jag ta med mig?

Spelarna bör ha på sig gamla, bekväma kläder och eventuellt ett ombyte för efter spelet. Vi rekommenderar starkt stövlar med stöd för vristen och grova sulor/gummisulor – det kan vara lite halt i skogen! Vissa spelare väljer även att använda gummistövlar om det är lerigt under vinterhalvåret – det är upp till var och en att bestämma om de vill välja ett vattentätt alternativ istället för säkerheten med stöd för vristen. Paintballhandskar kan köpas på centret alternativt kan man ta med sina egna. Du kan också ta med lite pengar för att köpa fler paintbollar (vi accepterar kontanter och kredit/betalkort med PIN-kod).

This post is also available in: Engelska

Kan jag ta med mina egna paintbollar?

Av hälso- och säkerhetsskäl, och för att upprätthålla en konsekvent säkerhetsstandard på alla centrar kan du enbart använda bollar som tillhandahålls av Stockholm Paintball för ditt evenemang.

This post is also available in: Engelska

Är paintball lämpligt för barn?

Vi anser att paintball är säkert för barn, men i slutändan är det föräldrarna som måste läsa på om paintball och själva avgöra om deras barn är härdiga och mogna nog för att delta. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en ”Information till föräldrar”-guide, som kan ingå i ditt informationspaket eller beställas från vår vänliga personal genom att ringa 0844 683 759. Se även: Vanliga frågor angående “minimiålder” nedan för mer information.

This post is also available in: Engelska

Vilka dagar har ni öppet?

Våra centrar är öppna nästan 365 dagar per år. Vi rekommenderar starkt att du bokar det datum du önskar komma i god tid för att undvika besvikelse. Kontrollera tillgänglighet genom att kontakta en av våra vänliga evenemangssamordnare på 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Vad händer under dagen?

Vid ankomst välkomnas du av vår vänliga personal som kommer att checka in dig. När du är klar med ditt registreringsformulär kommer du att ges all utrusning som behövs och delta i en obligatorisk säkerhetsgenomgång. Sedan börjar striderna! Du kommer att spela 12-14 olika spel under en heldag, med korta fikapauser för att ladda bollar och diskutera taktik!

This post is also available in: Engelska

Måste jag fylla i ett registreringsformulär?

Alla spelare måste fylla i ett registreringsformulär innan de kan börja spela. Spelare under 16 år måste ha sina formulär underskrivna av en vuxen; vi föreslår att du skickar ut dessa med dina inbjudningar. De andra föräldrarna ska returnera sina ifyllda registreringsformulär till dig att ta med till paintballcentret på dagen för evenemanget. Formuläret för föräldrasamtycke hittar du på vår sida med nedladdningar.

This post is also available in: Engelska

Kan jag reservera ett datum även om jag är osäker på hur många spelare jag har?

Du kan boka nu för de spelare du har bekräftade och därmed försäkra att ni får ert önskade speldatum. Du kan sedan lägga till spelare till din paintballbokning tills några dagar innan ditt event.

This post is also available in: Engelska

Vad händer om en spelare inte kommer och jag redan har betalt för dem?

Betalningar återbetalas inte och kan inte överlåtas. Men krediter kan balanseras i ny räkning och användas vid framtida paintballbokningar.

This post is also available in: Engelska

Hur bokar jag en paintballdag?

Att boka kan inte vara enklare! Allt du behöver göra är att ringa oss på 0844 683 759 (dygnet runt, hela veckan) och prata med en av våra vänliga evenemangssamordnare och kontrollera tillgänglighet och boka ditt evenemang. Du kan också fylla i bokningsformuläret nedan eller skicka oss ett e-post och vi kommer att ringa tillbaka vid en lämplig tidpunkt. Alternativt kan du komma in på det närmaste centret och tala med centerföreståndaren. OBS: det är viktigt att du ringer i förväg och bokar en tid för besök på det center du föredrar. Om du har några problem eller ytterligare frågor – var vänlig ring 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

T&C – SE

OBS! Alla angivna priser får en service avgift på 6.99% och innebär att din bokning kan ändras till ett annat datum om du vill (beroende på tillgänglighet), att krediter kommer att ges för spelare som inte kan komma till evenemanget och att dessa spelare kan delta i ett spel på ett datum som du väljer i framtiden utan ytterligare betalning (återigen, beroende på tillgänglighet).

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).