MENY
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Prisceremoni

Prisceremoni

Upptäck hur bra (eller inte så bra!) du gjorde ifrån dig under de 12 spelen. Dagens vinnare kommer att få ett diplom som ett intyg på sin seger. Allt är på skoj och du är alltid välkommen tillbaka för en returmatch!

Read More

Avresa

Kom ihåg att ta med extra kläder för hemresan. Speciellt om du planerar att“göra Stockholm”efteråt.

Read More

Ankomst

Din paintballdag kommer att börja kl. 09:15, men där möjligt ber vi alla spelare komma kl. 09:00 för att kunna börja i tid.

Read More

Få utrustning

Du lämnar in ditt ifyllda registreringsformulär och får all utrustning som behövs under dagen. Detta är den perfekta tiden att fylla på med paintbollar och annan utrustning som du kan behöva. Du kommer sedan att bli tilldelad ett lag som utmärks av färgade armband.

Read More

Säkerhetsgenomgång och målskytte

Alla spelare måste delta i säkerhetsgenomgången och vara uppmärksamma. Denna del kan vara lite allvarlig och det beror på att din säkerhet alltid tas på stort allvar. Genomgången hålls av centerföreståndaren eller sänds över högtalaranläggningen. Efter genomgången kommer du att flytta över i vapenzonen där du kan testa ditt paintballgevär på skjutbanan.

Read More

Paintballspel 1 – 6

Det är nu handlingen börjar. Du kommer spela två spel per spelzon i tre olika scenarier. Detta kommer ge dig en chans att uppleva både att attackera och försvara i varje spelzon. Under spelet kommer paintballvakter patrullera området och hålla ett vakande öga på handlingen. När helst du behöver hjälp tveka inte att prata med […]

Read More

Lunch

Du kan köpa drycker, chips, godis och varm lunch. Men ni är även välkomna att ta med er egen lunch och mellanmål. Alla center beställer pizzor till lunch från en närliggande pizzeria. Gratis te och kaffe serveras under hela dagen.

Read More

Paintballspel 7 – 12

Njut av sex paintballspel till i tre olika spelzoner. Detta är din chans att utjämna poängen eller öka ditt försprång ytterligare efter de första sex spelen. Förhoppningsvis har fiendelaget ätit för mycket vid lunchen och är långsamma i starten!

Read More

Hungerspelen

Om tiden och dagsljuset tillåter kan du kanske jämna ut poängen lite tidigare än du trodde. Som du kanske förstår är hungerspelen en alla-mot-alla strid till slutet. Siste spelaren vinner.

Read More

    Lastest Blog

      Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).