Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
paintball the terminator

Terminatorn

Delta Force Paintball Stockholms Terminator

Paintballspelare, se upp! Det finns ett mycket större hot än era motståndare som smyger omkring i Delta Force Paintballs filmkuliss-spelzoner. Helt klädd i svart är Terminatorn en cybernetisk mördare vars uppdrag är att förgöra alla människor som korsar hans väg. Beväpnad med två dödliga BT4 Combat paintballgevär smyger han runt i skogen och letar efter en värdig motståndare. Terminatorn kan dyka upp närsomhelst i vilken spelzon som helst. Därför är det viktigt att du håller huvudet kallt.

Terminatorutmaningen

Om Terminatorn ser dig och vill utmana dig till duell höjer han sina vapen och riktar dem mot dig. Du har nu två val – ignorera honom och hoppas att han riktar sin uppmärksamhet mot en annan spelare eller öppna eld och ta dig an monstret. Om han anser att du är en värdig motståndare överlämnar han ett av sina maskingevär som du kan använda resten av spelen. Det är riskfyllt, men det är det enda sättet att få lägga vantarna på hans fantastiska 68 kaliber, halvautomatiska, lättviktsgevär med möjlighet att skjuta hela 13 paintbollar per sekund!
 • Adults – SE

  Vuxen

  Adult Paintball Stockholm

  Roliga dagar utomhus med svensexor och möhippor. De allra bästa födelsedagarna.Mer
 • Team Building – SE

  Teambuilding

  Team Building Paintball Stockholm

  Företagsrepresentation eller teambuilding evenemang för bara dig och dina anställda.Mer
 • Kids Parties – SE

  BARNKALAS

  Kids Paintball Parties

  Byt ut videospel mot live action! Perfekt för barnkalas och andra tillfällen.Mer

Terminatorfunktioner

 • BT4 Combat paintballgevär
 • Skjuter 13 paintballs per sekund
 • Möjlighet att gå in i alla spelzoner
 • Robotmanér
 • Ikoniska svarta skyddskläder
Delta Force Stockholm Terminator

Hur slår man terminatorn?

 • Väntar tills han höjt sina vapen
 • Accepterar hans utmaning genom att öppna eld
 • Fortsätt skjuta tills han överlämnar sitt vapen

TROR DU ATT DU KAN TA DIG AN TERMINATORN?

Trots att Kyle Reese och Sarah Connor gjorde sitt bästa, har den ökända cybernetiska organismen, bättre känd som Terminatorn, terroriserat den mänskliga världen i över tre decennier. Nu är det din tur att försöka tämja odjuret. Har du vad som krävs eller springer du och gömmer dig?

FEMSTJÄRNIG ANLÄGGNING

Men Hollywoodinspirerade spelzoner, toppmodern paintballutrustning och femstjärnigt säkerhetsbetyg, kan Paintball Stockholm inte överträffas när det gäller oförglömliga paintballaktivitetsdagar. Oavsett om du ska ordna en svensexa eller möhippa, ett barnkalas eller bara komma in för adrenalinpackad underhållning organiserar Paintball Stockholm gladeligen alla tillfällen. Vi ordnar även din lunch om du beställer innan 11.30!

KONTAKTA OSS DYGNET RUNT

Att boka kan verkligen inte vara enklare! Ring bara en av våra vänliga eventkoordinatorer på 0844 683 759 för att säkra ditt perfekta datum. Vi har öppet dygnet runt, alla dagar.Du kan också besöka vår paintballbokningssida eller begära att bli uppringd.
paintball stockholm the terminator
T&C – SE

OBS! Alla angivna priser får en service avgift på 6.99% och innebär att din bokning kan ändras till ett annat datum om du vill (beroende på tillgänglighet), att krediter kommer att ges för spelare som inte kan komma till evenemanget och att dessa spelare kan delta i ett spel på ett datum som du väljer i framtiden utan ytterligare betalning (återigen, beroende på tillgänglighet).

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).