Chat with us, powered by LiveChat
MENY
MENU
vuxen paintball

Vuxen Paintball

VUXEN PAINTBALL STOCKHOLM

Oavsett om du ska ordna en svensexa eller möhippa, ett barnkalas eller bara letar efter prisvärd paintball för vuxna i Stockholm, är Delta Force Paintball Stockholm det perfekta valet för alla tillfällen. Paintball Stockholm erbjuder prisvärd paintball för vuxna från bara 200 kronor per person.

BOKA NU

Boka hos Paintball Stockholm kan inte vara enklare! Ring bara en av våra vänliga event koordinatorer på 0844 683 759 för mer information. Vi har öppet dygnet runt, alla dagar. Du kan också besöka vår paintball bokningssida eller begära återuppringning.

Upptäck din inre paintball hjälte!

 
Paintball Game Zones in Sweden
 
 • ALLA PAKET INNEHÅLLER

  • En heldag paintball kamper
  • 12-14 paintball spel
  • Spelzoner i film-set kvalitet
  • 360 Helt huvudskydd
  • Helt kropps- och nackskydd
  • Special forces uniformer
  • Halvautomatiska maskingevär
 • Vuxen Paintball Galleri

 • VAD FÅR DU?

  • Eget ammo stridspaket
  • Instruktion av experter
  • TOP GUN koras på kvällen
  • Hel allmän ansvarsförsäkring
  • Gratis kaffe och té hela dagen
  • Låsbara skåp att hyra

HOLLYWOOD INSPIRERADE SPELZONER

När du besöker Delta Force Paintball Stockholm hittar du fem fantastiska film-set inspirerade spelzoner. Uppbyggda efter dina favorit filmer, TV-program eller städer är våra toppmoderna paintball scenarier lika i ögonfallande som underhållande. Oavsett om du duckar bakom tunnor i Speedball arenan eller undvik er blodtörstiga lik i vårZombiekrypta så finns det verkligen något för alla.

FÖRSTKLASSIGT SÄKERHETSREKORD

Delta Force Paintball är en ackrediterad medlem av EUPBA (den största paintball organisationen i Europa) och har ett femstjärnigt hälso- och säkerhetsrekord som innebär att du kan vara säker på att din grupp är i säkrahänder när du besöker ett av våra center. Med hög kvalificerade paintball vakter, första hjälpen utbildade center föreståndare och topp modern paintball utrustning har Delta Force Paintball Stockholm koll på läget.

VAD VÄNTAR DU PÅ?

Med Hollywood inspirerade spelzoner, topp modern paintball utrustning och femstjärnigt hälso- och säkerhets rekord kan Delta Force Paintball Stockholm inte över träffas när det gäller prisvärda paintball spel. Oavsett om du ska ordna en svensexa eller möhippa, ett barnkalas eller bara kommer in för en dag av adrenalinspäckad underhållning, är Paintball Stockholm glada att till godose alla tillfällen. Vi ordnar även din lunch om du beställer innan kl 11.30! Kändisar som Wayne Rooney, Lewis Hamilton och Elle Macpherson har besökt våra center under årensgång. Varför inte bli nästa VIP genom våra dörrar?  

KONTAKTA OSS DYGNET RUNT

Redo för att börja ditt paintball äventyr? Varför inte ringa en av våra vänliga evenemang samordnare på 0844 683 759? Vi har öppet dygnet runt, alla dagar! Du kan även besöka vår paintball bokningssida eller begära att bli uppringd.

Kommer mitt barn att spela med vuxna?

Där det är möjligt kommer vi sätta ihop din grupp med spelare i samma ålder. Med det finns ofta grupper i blandade åldrar, med föräldrar som vill spela med sina barn eller äldre syskon som vill vara med.

This post is also available in: Engelska

Vad behöver jag ta med mig?

Spelarna bör ha på sig gamla, bekväma kläder och möjligtvis ett ombyte för efter spelet. Vi rekommenderar starkt stövlar med stöd för vristen och grova sulor/gummisulor – det kan vara lite halt i skogen! Vissa spelare väljer även att använda gummistövlar om det är lerigt under vinterhalvåret – det är upp till var och en att bestämma om de vill välja ett vattentätt alternativ istället för säkerheten med stöd för vristen. Paintballhandskar kan köpas på centret alternativt kan man ta med sina egna. Du kan också ta med lite pengar för att köpa fler paintbollar (vi accepterar kontanter och kredit/betalkort med PIN kod).

This post is also available in: Engelska

Kan jag ta med mina egna paintbollar?

Av hälso- och säkerhetsskäl, och för att upprätthålla en konsekvent säkerhetsstandard på alla center kan du enbart använda bollar som tillhandahålls av Stockholm Paintball för ditt evenemang.

This post is also available in: Engelska

Är paintball lämpligt för barn?

Vi anser att paintball är säkert för barn, men i slutändan är det föräldrarna som måste läsa på om paintball och själva avgöra om deras barn är härdiga och mogna nog för att delta. För att hjälpa dig med detta har vi sammanställt en ”Information till föräldrar”-guide, som kan ingå i ditt informationspaket eller beställas från vår vänliga personal genom att ringa 0844 683 759. Se även Vanliga frågor angående “minimiålder” nedan för mer information.

This post is also available in: Engelska

Vilka dagar har ni öppet?

Våra center är öppna nästan 365 dagar per år. Vi rekommenderar starkt att du bokar det datum du önskar komma i god tid för att undvika besvikelse. Kontrollera tillgänglighet genom att kontakta en av våra vänliga evenemangsamordnare på 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

Vad händer under dagen?

Vid ankomst välkomnas du av vår vänliga personal som kommer att checka in dig. När du är klar med ditt registreringsformulär kommer du att ges all utrusning som behövs och delta i en obligatorisk säkerhetsgenomgång. Sedan börjar striderna! Du kommer att spela 12-14 olika spel under en heldag, med korta fikapauser för att ladda bollar och diskutera taktik!

This post is also available in: Engelska

Måste jag fylla i ett registreringsformulär?

Alla spelare måste fylla i ett registreringsformulär innan de kan börja spela. Spelare under 16 år måste ha sina formulär underskrivna av en vuxen; vi föreslår att du skickar ut dessa med dina inbjudningar. De andra föräldrarna ska returnera sina ifyllda registreringsformulär till dig att ta med till paintballcentret på dagen för evenemanget. Formuläret för föräldrasamtycke hittar du på vår sida med nedladdningar.

This post is also available in: Engelska

Kan jag reservera ett datum även om jag är osäker på hur många spelare jag har?

Du kan boka nu för de spelare du har bekräftadeoch därmed försäkra att ni får ert önskade speldatum. Du kan sedan lägga till spelare till din paintballbokning tills några dagar innan ditt event.

This post is also available in: Engelska

Vad händer om en spelare inte kommer och jag redan har betalt för dem?

Betalningar återbetalas inte och kan inte överlåtas. Men krediter kan balanseras i ny räkning och användas vid framtida paintballbokningar.

This post is also available in: Engelska

Hur bokar jag en paintballdag?

Att boka kan inte vara enklare! Allt du behöver göra är att ringa oss på 0844 683 759 (dygnet runt, hela veckan) och prata med en av våra vänliga evenemangsamordnare och kontrollera tillgänglighet och boka ditt evenemang. Du kan också fylla i bokningsformuläret nedan eller skicka oss ett e-post och vi kommer att ringa tillbaka vid en lämplig tidpunkt. Alternativt kan du komma in på det närmaste centret och tala med centerföreståndaren. OBS: det är viktigt att du ringer i förväg och bokar en tid för besök på det center du föredrar. Om du har några problem eller ytterligare frågor – var vänlig ring 0844 683 759.

This post is also available in: Engelska

T&C – SE

OBS! Alla angivna priser får en service avgift på 6.99% och innebär att din bokning kan ändras till ett annat datum om du vill (beroende på tillgänglighet), att krediter kommer att ges för spelare som inte kan komma till evenemanget och att dessa spelare kan delta i ett spel på ett datum som du väljer i framtiden utan ytterligare betalning (återigen, beroende på tillgänglighet).

Delta Force Paintball är en 5-stjärnig Ackrediterade Medlem av EUPBA (det styrande organet i idrotten i Europa).